Sportstuif Venlo is de plek waar de kinderen na schooltijd lekker kunnen bewegen! Het is een prachtige locatie, waar lekker veel ruimte is voor allerlei sport en spel activiteiten! Mijn kinderen gaan er iedere week met enthousiasme naartoe.

Laura Hoogers Laura Hoogers
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Een kijkje achter de schermen! 

Achter de schermen zijn wij druk bezig met de opening van onze nieuwe buitenschoolse sportieve opvang Sportstuif Venlo FCV. Sportstuif Venlo FCV is een nieuwe vestiging van Sportsuif! Onze andere vestigingen bevinden zich in Asten HCAS, Asten NWC, Beek en Donk, Bergeijk, Best, Cuijk, Deurne Aventurijn, Deurne Vlieger, Eindhoven DSC, Geldrop, Gemert, Heeze, Helmond de Braak, Helmond Brandevoort, Horst, Meerhoven Strijp, Oirschot, Tegelen, Schijndel, Someren, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven Basko, Veldhoven, RKVVO, Veldhoven Rood-Wit, Venray MHCV, Venray SV en Weert. 

Sportstuif Venlo FCV vestigt zich bij sportclub FCV aan de Lovendaalseweg 4 in Venlo. Hier hebben we de beschikking over de kantine en de velden van Sportclub FCV. Een multifunctionele locatie waar we allerlei sport- en spelvormen aan bod laten komen. Bij slecht weer kunnen we gebruik maken van de binnenruimte. Hier is de mogelijkheid om, naast onze sportieve activiteiten, bijvoorbeeld ook te knutselen of te kleuren. Mocht uw kind tevens lid zijn van bijvoorbeeld Sportclub FCV, dan kunnen zij direct vanuit onze sportieve opvang het trainingsveld oplopen, ideaal natuurlijk! 

Als kinderen er van houden om na school lekker te bewegen, veel in de buitenlucht willen zijn en houden van sport en spel is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen bij sportieve naschoolse opvang Sportstuif! Neem contact op via het contactformulier op de website of stuur een mail naar venlo@sportstuif.nl. 

Wij hebben er ontzettend veel zin in, jullie ook?!



Ons team

Melanie Walter Vestigingsmanager
Melanie Walter Vestigingsmanager
Sharon-Lee Meijer
Sharon-Lee Meijer
Lotte Herrmann
Lotte Herrmann
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches